به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، دومین همایش علمی فناوری و کارآفرینی دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران با شعار «دانشکده میانرشتهای، فناوریمحور و کارآفرین» با برگزاری ۱۷ رویداد، به کار خود پایان داد.
دکتر محمدحسین بهشتی، معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دومین همایش علمی و فناوری دانشکده علوم و فنون نوین با عنوان «توسعه زیستبوم فناوری، ضرورتی اجتنابناپذیر» سخنرانی کرد.
وی گفت: موضوع توسعه زیستبوم نوآوری از ضرورتهای امروز کشور ما است و باید در مبحث نوآوری و اشتغال تلاشهای جدی انجام دهیم.
معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: با در نظر گرفتن وضعیت فارغالتحصیلان که ۳۱۷ هزار هر سال در دوره کارشناسی؛ ۱۲۳ هزار کارشناسی ارشد و ۱۲ هزار دکتری هستند که نیاز به کار و اشتغال دارند، باید تامل کرد.
وی با بیان اینکه اگر ۱۰ درصد دانشجویان کارآفرین شوند میتوانند بقیه دانشجویان را نیز به کار بگیرند، تاکید کرد: جوانان میتوانند خلق ایده و پیشنهاد داشته باشند و این بهترین راه حل است برای اینکه بتوانیم در حوزه کارآفرینی و علم و فناوری قدمهایی برداریم.
بهشتی افزود: امروز ما با پنج و ده سال پیش شرایط متفاوت و زیستبوم فعالی داریم و حلقههایی که برای کارآفرینی لازم است، فراهم شده است. دانشکدهها و دانشگاههای ما به سوی نسل سوم و چهارم در حرکت هستند و اکثر آنها مراکز نوآوری کارآفرینی پارک علم و فناوری و صندوقهای پژوهش و فناوری دارند. مجموعه همه اینها با حمایت نهادهای سیاستگذار مانند نهادهای علمی، وزارتخانهها و معاونت علمی میتوانند کمک شایانی به این موضوع داشته باشند.
وی اعلام کرد: رتبه ایران در شاخص نوآوری به ۵۳ رسیده و در آسیای مرکزی و شرقی ایران نیز رتبه دوم را دارد.
نظر شما